24 uur live radio!

Op zaterdag 23 april 2022 organiseren we een 24 uur live evenement. Op 23 april gaan verschillende DJ’s gezamenlijk 24 uur lang live radio maken. Er is dan geen non-stop te beluisteren. Het evenement start om 20:00 uur en eindigt op zondag 24 april om 20:00 uur. Het evenement zal worden georganiseerd in PraatFM haar studio in Rotterdam. Enkele DJ’s zullen draaien vanuit huis vanwege een langere reisafstand.

Tijdens het evenement zullen er ook verschillende winacties zijn waarmee je leuke prijzen kan winnen.

Binnenkort zal het rooster worden gepubliceerd. Tevens is er dan ook te zien wanneer we de winacties zullen organiseren.

Tijdens het evenement zal PraatFM geld inzamelen voor Stichting Praat Met Mij. Deze stichting zet zich in om eenzaamheid te bestrijden. Praat Met Mij helpt deze mensen via een telefoon en chatfunctie. PraatFM werkt al langere tijd samen met Stichting Praat Met Mij.

Tijdens het evenement zal er ook een live camera zijn, je kan dan 24 uur lang mee kijken met de studio. Dit zal worden uitgezonden op PraatFM haar website, TikTok, Facebook en Instagram.