Nieuw logo voor PraatFM

PraatFM heeft een nieuw logo laten ontwerpen een logo die bij deze tijd past en natuurlijk dat aansluit op PraatFM en dat is het maken van radio/nieuws en omgaan met onze community met als doel mensen samen te laten komen.

We wisten nog niet precies hoe PraatFM zich zou ontwikkelen en hebben dus even gewacht met een nieuw logo. Wij doen natuurlijk veel meer dan alleen radio maken denk ook aan nieuws berichten posten etc… Wij willen met deze nieuwe uitstraling professionaliteit uit stralen

Door een beeldlogo te combineren met verschillende tekst logo’s in één huisstijl, kunnen naar buiten toe de verschillende activiteiten van elkaars bereik profiteren.

Wij hebben gekozen voor een zogenaamde locator als beeldlogo. Deze geeft duidelijk aan dat wij het middelpunt in zowel de radio als de community om zo mensen bij elkaar te laten komen.