We gaan weer beginnen

Naar bijna een maand van vakantie gehad te hebben gaan we weer beginnen, en zijn we er weer helemaal klaar voor.

Vanaf 1 September zijn we weer volop aan de slag om de radio voor jou tot een succes te maken. En daar hebben wij in ieder geval weer heel veel zin in.

Programmering
We gaan op korter termijn goed bespreken hoe wij het huidig programmering vorm willen geven willen wij hier misschien dingen in aanpassen of dingen bij toevoegen? Want het zou geweldig zijn dat er nog meer uurtjes te horen zullen zijn op de radio dat jij op elk moment kan genieten van de beste dj’s en de beste muziek.

Non-Stop
Ook de Non-Stop blijft zich door ontwikkelen nieuwe muziek wordt toegevoegd, maar ook nummers die niet op de radio kunnen worden verwijderd zodat de radio voor iedereen gezellig blijft

Toekomst
In de toekomst willen wij nog groter zijn dat wij al zijn en willen wij echt een leuke community worden waar je terecht kan om ook gezellig mee te praten bijvoorbeeld in onze discord.

Ook zijn we bezig met een gloed nieuwe website die er frisser uit komt te zien en een totaal andere uitstraling heeft dan de oude wanner deze online komt is nog niet bekend, wanneer we hier meer duidelijkheid over hebben zullen wij dit uiteraard door communiceren

Events we willen weer meer events gaan doen dat passend is voor de radio. Hij wij dit vorm gaan geven wordt nog intern besproken.

Ook willen wij ons meer gaan richten op nieuws, en om het huidig nieuws zo up to date mogelijk te houden. denk aan minimaal 2 nieuws berichten per week.

Wij hopen met deze stappen klaar te zijn voor de toekomst!