Martien Meiland zing samen met Party Piet Pablo titelsong De Grote Sinterklaasfilm

Martien Meiland heeft dit jaar niet alleen een grotere rol in de jaarlijkse De Grote Sinterklaasfilm, hij is ook zingend te horen als zijn personage Jean Claude. Samen met Party Piet Pablo zorgt hij voor een vrolijk, swingend slot van de film met het nummer De Sint Stunt. Het is de titelsong van De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis,

Net als in De Grote Sinterklaasfilm, gaat De Sint Stunt natúúrlijk over cadeautjes, de Pieten en de gezellige tijd van het jaar. Zowel Martien Meiland als Party Piet Pablo zijn te zien in de bioscoopfilm. Martien Meiland is voor het tweede jaar op rij te zien als kasteelheer Jean Claude. Zij schitteren naast onder anderen Robert ten BrinkJan Versteegh en Richard Groenendijk. Ook Chris Tates, Wes Mutsaars en Stef de Reuver zijn te zien in de film. Dit jaar zit er ook een koninklijk tintje aan de muzikale sinterklaasfilm, Prinses Laurentien komt namelijk ook voorbij op het witte doek in een scène met Hugo Hogepief.

Party Piet Pablo en Martien Meiland
Party Piet Pablo (Okke Verberk) heeft diverse sinterklaashits uitgebracht, waaronder De Pieten Sinterklaas Move en Pietenliefde. Ook is hij bekend van zijn theatershow De Mega Sintshow. Martien Meiland is bekend van zijn deelname aan Ik Vertrek in 2007. Hij werd bij het grote publiek pas echt bekend met zijn realityshow Chateau Meiland waar hij in 2019 de Gouden Televizierring voor won. Zijn bekende uitspraak ‘Wat goed!’ is ook te horen in de titelsong van De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis; De Sint Stunt.

Heb je een fout gevonden in dit bericht? Laat het weten aan onze redactie en wij passen het aan voor je!