Oud en Nieuw special terugblikken op het jaar 2022

Op Vrijdag middag blikken wij terug op het jaar 2022 met de top40 hits van dat jaar, maar ook het nieuws van dat jaar komt aanbod. En we kijken naar de toekomst ook de toekomst van PraatFM komt natuurlijk aanbod. Want we hebben leuke plannen!

Nieuwe show:
In 2023 stopt Maichel van Dreumel met de weekend Vibes voordat de weekend Vibes echt stopt is er nog eerst een afscheid van deze show en wel op zaterdag 7 Januari. Uiteraard komen er 2 nieuwe shows hiervoor terug de top25 wekelijks gepresteerd door Maichel van Dreumel de top25 is elke zaterdag middag te horen. En elke woensdagavond hoor je Woensdagdienst de show dat in het teken staat van nieuwtjes, feitjes, en de nieuwste muziek, we blikken in deze show vooruit op de top25 en blikken terug op de top25 van afgelopen week

Uiteraard staat het nieuwe jaar nog meer te wachten, waar we jou binnenkort snel van op de hoogte zullen brengen. Dit blijft nog even een verassing.

Luister aankomende vrijdag middag dus gezellig mee, exacte tijd maken wij via onze facebook bekend!