Shows

Verzoekjes met DJ Bram

Verzoekjes met DJ Bram

Bram Niezen, Maandag 20:00 - 22:00

In deze twee uurtjes is de radio van jou jij bepaalt wij draaien, Een show voor ieder wat wils. All time hits op verzoek. Van hits tot oude muziek alles is mogelijk. Samen maken wij er twee geweldige uurtjes van. 

Bijna weekend!

Bijna weekend!

Freek van Baaren, Dinsdag 20:00 - 22:00

Het weekend is pas net voorbij, maar Freek komt de week door met de krachtterm “Bijna weekend!” Hij neemt je mee door de dinsdagavond met de beste hits, de leukste spellen en de beste gesprekken! Door zijn contacten komt er ook op dinsdagavond nieuw talent aanbod! Kortom, bijzijn = meemaken!

Week door midden snijden

Week door midden snijden

Pascal Baan, Woensdag 19:00 - 21:00

De woensdag is aangebroken dat betekend dat wij de week door midden snijden.
In deze show blikken wij terug en voor uit op het nieuws van deze week. Ook draaien
wij elke week een TOP5 met hits van dit moment.

Rockshow en een vleugje remix

Rockshow en een vleugje remix

Myra Wever, Donderdag 15:00 - 16:00

In dit uur komt de beste rock muziek aanbod maar natuurlijk mogen de remixen ook niet vergeten worden. Met andere woorden een en al feest op de radio.

Feest Hut

Feest Hut

Thijs Jansen, Donderdag 20:00 - 22:00

Eigenlijk heeft deze show geen uitleg nodig, de naam zegt het al. Feesthut! Twee uur lang is het feest op je radio met allerlei verschillende soorten feestmuziek en party feitjes. Wil jij jouw favoriete feestnummer horen of je beste feestverhaal delen? Dat is natuurlijk mogelijk. Samen bouwen we een feestje!

Soul Searching

Soul Searching

Coen Dirkx, elke donderdag 22:00 - 23:00

Soul Searching is een zoektocht naar de ziel van de zwarte muziek. Een programma over soul, funk en blues. In dit uurtje draait programmamaker en presentator Coen Dirkx bijna uitsluitend zwarte muziek en vertelt hij wat over de oorsprong en achtergronden van de soms bekende maar meestal iets van die net iets onbekendere nummers uit de schatkamer van de soulmuziek.

Musica Poëta

Musica Poëta

Coen Dirkx, Donderdag 23:00 - 00:00

Musica Poëta is een ontdekkingstocht in de wereld van muziek en poëzie. Programmamaker en presentator Coen Dirkx neemt je graag mee langs een aantal pareltjes uit de poëzie en liedjes die hem weten te raken en die op de een of andere manier goed bij elkaar passen. Een programma voor de liefhebber van mooie gedichten en muziek die misschien niet zo vaak aan bod komt op de gewone radio. Een uurtje slow radio dus voor de late uren.

De connectie

De connectie

Rick De Ruiter, Vrijdag 15:00 - 17:00

De Connectie is een radioprogramma boordevol muziek, items en wetenswaardigheden en doet z’n naam eer aan want we maken telkens weer een Connectie tussen Muziekgeneraties.

Altijd op zoek naar nieuwe muziek met een Connectie tot het verleden. Dat kunnen samples zijn of covers maar ook bands en artiesten die met nieuw materiaal komen maar wel al meer dan 25 jaar meelopen in de popmuziek.

Weekend Vibes

Weekend Vibes

Maichel van Dreumel, Zaterdag en Zondag 20:00 - 22:00

Het weekend is aangebroken #Weekendvibes Maichel helpt jou het weekend door,
met hits van dit moment. Niet alleen hits van dit moment komen aanbod ook de wat kleinere,
zangers/zangeressen krijgen hier een podium. Ook mag jij als luisteraar deelnemen aan de show om jou verhaal te vertellen of om een grapje te maken.